Màrqueting & Comunicació gràfica

Com podria explicar-li la importància de la comunicació gràfica per a poder vendre un producte?

Una empresa és com un vaixell que inicia una agosarada aventura en un mar revoltat, que és el mercat, on la lluita és constant i de vegades és difícil saber quin és el rumb correcte.
A Gràfiques Montserrat l’orientem per a què el seu producte/servei arribi a bon port.

La nostra tasca principal és entendre’l, per conèixer les necessitats de la seva empresa i els seus clients. Volem saber-ne tots els detalls: el qui, el què, el com i el quan.
De res no li serveix disposar del millor producte si la resta del món no ho sap!

Analitzem amb exactitud el que es pretén comunicar, cerquem la solució més adient per millorar els resultats.

Deixi'ns que l'orientem:

> Quina personalitat té la seva empresa?
> Com es diferencia de la competència?
> Quin és el seu valor afegit?
> Quines tècniques necessita?
> Què és el servei gràfic global?

 

Servei gràfic global

En un mercat tan competitiu i global com l’actual, a l’hora de vendre el seu producte/servei, és de primera necessitat crear una estratègia de comunicació amb sentit comú.

Per a elaborar-la analitzem el seu producte, la seva empresa, estudiem el mercat i finalment cerquem i dissenyem la idea que el diferencia. Només així es crea el missatge més adient i impactant.

Un cop definit el posicionament del seu producte i l’estratègia en el mercat, pensem les possibles campanyes de publicitat, la planificació en els mitjans de comunicació i l’estudi de costos.

En definitiva, aquest servei de col·laboració personal amb la seva empresa li ofereix la possibilitat de vendre més i millor.

· Anàlisi de l’empresa
· Pla de comunicació
· Identitat corporativa
· Imatge de producte / servei
· Campanyes de publicitat
· Planificació en els mitjans

Serveis

Etiqueta Bones pràctiques Mediambientals - Gremi Indústries Gràfiques CatalunyaPaper 100% reciclatReciclatge i Gestió de residusSistema WaterlessConsciència i respecte per  a la natura